Social 12 August 2018 11:58
Senatorul USR Mihai Gotiu sustine ca gazele lacrimogene, tunurile cu apa s-au bastoanele nu i-au speriat pe protestatarii din Piata Victoriei, ci, mai degraba, i-au unit.

"ABUZURILE NU NE SPERIE! NE UNESC! 100.000 de cetateni au ales sa fie liberi si s-au scuturat de frica, iesind, aseara, din nou, in strada. Si, sunt convins, suntem mult mai multi cei care suntem decisi sa luptam pana la capat pentru un viitor european al Romaniei.

Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu, Liviu Pop, Calin Popescu Tariceanu, Catalin Radulescu si multi alti lideri PSD si ALDE au ales sa faca zid comun pentru protejarea lui Carmen Dan, prefectului Capitalei si a sefilor din Jandarmerie dupa tot ce s-a intamplat, vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti. Aproximativ 100.000 de cetateni romani au iesit, insa, ieri seara (sambata), in pietele din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov, Iasi si in multe alte localitati din tara si din diaspora, pentru a-si exprima nemultumirea fata de tot ceea ce s-a intamplat cu o zi mai devreme.

Gazele lacrimogene si tunurile cu apa, sutele de persoane care au fost nevoite sa suporte ingrijiri medicale nu ne-au speriat, ci ne-au unit. Va multumesc tuturor celor care le-ati transmis acest mesaj fara echivoc celor care au ales sa reprezinte doar interesele hotilor si impostorilor care au pus pe butuci tara asta si care a izgonit milioane de cetateni romani dincolo de granite.

Faptul ca Dragnea, Tariceanu, PSD si ALDE considera ca fiind ”justificate” interventiile Jandarmeriei nu prea lasa loc de dubii: ca atacul asupra protestatarilor pasnici a fost ordonat politic, ca nu s-a dorit vreun moment anihilarea celor catorva persoane violente, ci folosirea lor ca pretext pentru a transmite un mesaj de forta. Chiar cu riscul de a-i baga in spitale pe cetatenii romani.

Ei bine, dupa cum s-a vazut aseara, intimidarea nu si-a atins scopul. Cand viitorul Romaniei ne este furat pe fata, nu ne sperie nici gazele, nici tunurile cu apa, nici bastoanele! DOAR NE UNESC!", a scris Mihai Gotiu pe Facebook.

Citeste si:
Parlamentul se întrunește pentru învestirea Guvernului Ciolacu....
Parlamentul se întrunește...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.