Social 12 August 2018 11:05
Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca atacul fortelor de represiune din Piata Victoriei a fost premeditata de coalitai PSD-ALDE.

"Nu exista coincidente, coalitia PSD+ALDE a premeditat atacul fortelor de represiune din Piata Victoriei!

Am prezentat rectificarea bugetara pe intelesul tuturor (acum cateva zile, vezi postarea din 3 august 2018) .

Spuneam atunci ca MAI primeste in plus 366 milioane lei (!!!) pentru anihilarea opozitiei si a societatii civile. (Asta in timp ce taie de la administratia prezidentiala, de exemplu)

In aceeasi zi, am avut cateva discutii cu oameni din PSD si ALDE care mi-au spus: 'ai nimerit-o' si pe asta. O sa vezi vineri la protest ca isi merita oamenii banii in plus'.

Aseara (n.r. vineri) am avut confirmarea ca ce mi-au spus ce din PSD +ALDE este adevarat.

Nu am vrut sa cred ce imi spun cei din PSD+ALDE cu care mai discut. Dar dupa evenimentele tragice de aseara din Piata Victoriei este foarte clar. Regimul totalitar al lui Liviu Dragnea (acest Erdogan de Teleorman), prin coalitia de guvernare PSD+ALDE, arunca Romania in cea mai neagra perioada din ultimii 30 de ani", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.