Social 12 August 2018 10:14
Facand referire la evenimentele care s-au petrecut vineri seara, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, Cristian Birdac, sustine ca protestatarii ar fi trebuit nu stropiti cu apa, ci ''mitraliati". La randul sau, politistul Marian Godina sustine ca DIICOT ar trebui sa se autosesizeze in acest caz.

"Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postari in care suntem ultragiati ca Jandarmeria a facut si a dres. Postam niste materiale video scoase din context si facem pe calugaritele pe aici. Dar aia care au dat foc la toti brazii din Victoriei si ca erau sa sara in aer masinile din zona sau aia de au maturat cu fortele de ordine pe jos, aia cu ceafa lata, aia nu ne mai deranjeaza?

Ce Diaspora reprezentau aia? Peluza Paris sau peluza Madrid? Nu mai plangeti si rostogoliti imbecilitati pe retele. Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa !!!", a scris Birdac pe retelele de socializare.

Apoi, consilierul nu numai ca si-a sters postarea, dar si-a dezactivat si contul de Facebook, noteaza adevarul.ro.

Politistul Marian Godina, insa, a atras atentia DIICOT pentru a se sesiza in acest caz.

"La fel ca in cazul specimenului care se lauda pe la Antena 3 cu ce ar face el la proteste, DIICOT trebuie sa se autosesizeze si in cazul acestui om, angajat al Guvernului Romaniei", sustine politistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.