Social 11 August 2018 15:33
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa violentele care au avut loc vineri seara in Capitala.

Ministrul Carmen Dan a mers la Spitalul Floreasca pentru a o vizita pe femeia jandarm agresata.

"Este motivul pentru care am dorit sa stau de vorba personal cu cei trei colegi, cu Stefania, cu Cristi si Marius. Noi in mod in constant am tinut legatura cu medicii care i-au tratat. Vestile sunt imbucuratoare. Baietii se vor externa maine, Stefania este puternica, este bine. Nu sunt in momentul acesta motive sa ne ingrijoram, spun asta vizavi de informatiile aparute initial. Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este buna. A vorbit dimineata si cu un psiholog. Ce am identificat la toti trei a fost sentimentul datoriei indeplinite", a declarat ea, citata de digi24.ro.

Chestionata in legatura cu interventia brutala a Jandarmeriei, raspunsul lui Carmen Dan a fost ca "nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei"

"Dupa fiecare misiune operativa se face un raport, care se pune la dizpoitia ministerului. Astept acel raport. In cursul zilei de azi o sa ies si o sa prezint concluziile raportului", a mai precizat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.