Social 11 August 2018 10:53
Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca romanii nu pot fi privati de dreptul de a protesta si ca violenta si masurile luate de jandarmi sunt total condamnabile, insa ramanii nu se vor lasa inrimidati de bastoane si gaze lacrimogene.

"Practicile aplicate de statul lui Ion Iliescu din anii ‘90 nu mai pot intimida pe nimeni in Romania de azi. Romanii au indurat multe, dar nu vor mai accepta niciodata sa fie umiliti si intimidati cu gaze lacrimogene si bastoane.

Romanii nu pot fi privati de dreptul fundamental de a protesta. Este libertatea fiecaruia, iar ceea ce s-a intamplat astazi este revoltator. Violenta si masurile fara precedent ale jandarmeriei sunt de neinteles si total condamnabile. Guvernul are obligatia sa iasa din starea de “asediu” si sa raspunda in fata cetatenilor prin dialog responsabil, nu prin forta.

Piata Victoriei nu este a PSD!
Romania nu este a PSD!
Incetati sa mai semanati ura si dezbinare! Incetati violentele! Nu puteti face chiar orice!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.