Social 11 August 2018 01:01
Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca intentioneaza "sa solicite colegilor din Comisiile de Aparare de la Senat si Camera Deputatilor audierea Ministrului de Interne si a sefilor Jandarmeriei si chiar constituirea unei Comisii de ancheta pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri".

"Ii acuz pe Liviu Dragnea si camarila sa de transformarea institutiilor statului in instrumente de represiune folosite impotriva manifestantilor pasnici.

Jandarmeria si instigatori infiltrati printre manifestanti, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare si compromitere a protestatarilor civilizati.

Voi solicita colegilor din Comisiile de Aparare de la Senat si Camera Deputatilor audierea Ministrului de Interne si a sefilor Jandarmeriei si chiar constituirea unei Comisii de ancheta pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri", a scris Ludovic Orban pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.