Social 10 August 2018 20:10
Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu este prezent in Piata Victoriei la mitingul Diasporei.

"Aici sunt foarte multi oameni liberi si mai mult decat atat sunt oameni liberi care si-au asumat propriul destin, si-au asumat o responsabilitate pentru familia lor, si-au construit un destin in alta parte mai degraba de nevoie decat de voie, pentru ca nu si-au putut construi destinul asa cum vroiau in tara, ceea ce este foarte trist. (...)

Acest protest e un motiv de bucurie si un punct pe o foaie de parcurs pe care o generatie noua isi ia destinul in propriile maini, sa se construim un viitor pentru copiii nostri aici.

Cred ca mesajul protestului e clar inteleg ca asta le-a stat in drum domnilor de la PSD, nu e un protest de nemultimire, ci contra capturarii statului roman, a folosirii institutiior in interes propriu.

Toti oamenii plecati au vazut nedreptati si nesimtire si in alte parti, dar nicairei nu e ca aici, astea pot fi reparate, cred ca suntem destui, n-am fost mai multi niciodata, e o generatie de oameni care niciodata nu au fost mai conectati", a declarat el, citat de Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.