Social 10 August 2018 11:54
Filosoful Mihai Sora a postat un mesaj pe Facebook prin care ii indeamna pe romani sa iasa in strada, daca nu din dragostea de tara, macar din respect pentru cei care vin acasa de peste hotare.

"M-am gandit deseori la ziua aceasta. Si, de fiecare data, cu strangere de inima: oamenii care vin sa protesteze impotriva hotiei, a coruptiei ucigase, oamenii acestia care traiesc, chinuiti de dor, departe de casa, sunt, poate, aceiasi care au stat odinioara la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, asteptand sa voteze. Legea electorala a ramas tot beteaga, de hoti si marsavi inca n-am scapat, tara inapoi nu ne-am luat-o, dar unii dintre noi mai stam in picioare".

Cei care vin astazi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertatii, care stiu ce inseamna munca cinstita si demnitatea. – Stelele fixe ale oricarui om intreg.

"Oamenii acestia vin acasa pentru ca isi iubesc tara, pentru ca le pasa.
Iar voi – bucuresteni care ati obosit si v-ati pierdut speranta – ar trebui sa fiti astazi in Piata macar din respect pentru ei, daca nu din dragoste pentru tara voastra
".

P.S. Ne vedem la Girafa (– mamifer cu sira spinarii vigilenta si dreapta).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.