Social 9 August 2018 17:22
Tragedia a avut loc in orasul Laigueglia din provincia italiana Savona. Se pare ca fata suferise o deceptie in dragoste, iar inainte de a-si lua zilele aceasta a lasat si doua bilete de adio.

Tanara locuia alaturi de familia ei in Italia si disparut de acasa, in mod misterios, la mijlocul saptamanii trecute. Desi prietenii si familia au cautat-o zile la rand prin tot orasul, dar si in imprejurimi, au postat mesaje pe Facebook si pe WhatsApp, eforturile lor au fost in zadar.

In urma cu cateva zile, fata a fost gasita intr-o cladire abandonata din apropierea caii ferate, unde si-a pus capat zilelor dupa o deceptie in dragoste.

In locul in care adolescenta si-a pus capat zilelor, autoritatile au gasit doua scrisori, una in limba romana si alta in italiana, in care fata isi cerea scuzei celei mai bune prietene si iubitului, informeaza Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.