Social 9 August 2018 12:05
Fostul judecatorul Stan Mustata a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui infarct miorcardic suferit in timp ce i se facea o dializa. Acesta era incarcerat de peste doi ani, suferea de cancer si avea probleme cu rinichii.

Lorette Luca a anuntat, la Antena 3, ca fostul judecator a fost transferat la 2.00 noaptea de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Giurgiu, desi starea sa de sanatate era deteriorata, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit avocatei, fostului judecator i s-a facut si mai rau, acesta suferind de un blocaj renal, si a a fost „plimbat prin trei spitale”. La ultimul dintre acestea, s-a decis sa i se faca dializa, dar inima sa a cedat, iar Stan Mustata a facut infarct si a decedat.

Stan Mustata a fost condamnat, in 11 mai 2016, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la opt ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Complicea sa, fosta grefiera Mariana Curea, a primit o pedeapsa de patru ani si trei luni de inchisoare cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.