Social 8 August 2018 10:08
Un batran in varsta de 83 de ani a murit in apropierea unui cabinet medical, iar martorii sustin ca medicul de familie a refuzat sa intervina.

Potrivit martorilor, medicul de familie a refuzat sa intervina, pe motiv ca ar fi protocoale care interzic acest lucru, mai ales ca se solicitase o ambulanta la numarul unic de urgenta 112.

La sosirea echipajului de prim-ajutor, la 10 minute de la solicitare, batranul in varsta de 83 de ani era stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat timp de o jumatate de ora si au reusit sa-i readuca pulsul. Insa, barbatul a murit la spital, in ciuda faptului ca si acolo medicii au incercat resuscitarea de doua ori.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din Iasi, spun ca se va deschide o ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat. In acelasi timp, insa, acestia il contrazic pe medicul de familie si spun ca nu ar exista protocoale care sa interzica unui medic de familie sa intervina in astfel de cazuri, indormeaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.