Social 8 August 2018 10:53
Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca "obscenitatea" afisata de soferul masinii cu numar anti-PSD a fost tradusa drept o afirmare a dreptului de libertate a individului.

"Aceasta obscenitate a fost tradusa foarte repede, asa, drept o atitudine, drept o afirmare a dreptului de libertate a individului. Sigur ca libertatea individului putem sa o intelegem cum vrem, dar intr-o societate functioneaza niste reguli si aceasta libertate a individului nu este nelimitata nicaieri, are anumite limite. Si care este limita? Limita este foarte simpla, este aceea de a nu-l deranja pe concetateanul tau, de a nu-l agresa in atitudine. Poti sa faci lucrurile astea, te duci acasa si spui cat vrei, nu e niciun fel de problema. Dar daca unii vor sa o interpreteze asa e treaba lor, eu nu cred ca pot sa accept ca o obscenitate sa fie tradusa ca intr-o atitudine de afirmare a libertatii individuale", a spus presedintele Senatului la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au clasat marti dosarul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare anti-PSD recuperandu-si permisul de conducere

In ordonanta intocmita de procurori se arata ca dosarul a fost clasat intrucat fapta nu exista.

De asemenea, procurorii au dispus restituirea celor doua placute catre autoritatile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.