Social 7 August 2018 17:35
Trei cetateni romani au fost identificati printre persoanele ranite in explozia puternica produsa luni in apropierea aeroportului din Bologna, doi dintre ei fiind externati, iar celalalt este in continuare spitalizat, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
Potrivit ultimelor date obtinute de Consulatul General al Romaniei la Bologna de la autoritatile italiene, printre cele 145 de persoane ranite au fost identificati alti doi cetateni romani. Unul dintre acestia a fost externat deja, iar cel de-al doilea se afla in continuare internat intr-o unitate medicala, pentru ingrijiri de specialitate, starea sa de sanatate fiind stabila, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit stirileprotv.ro.

Consulatul General al Romaniei la Bologna continua monitorizarea situatiei si mentine in permanenta legatura cu autoritatile locale, unitatea medicala si cu cetatenii romani afectati, acordand asistenta consulara, in limita competentelor legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.