Social 7 August 2018 13:37 de Clara Vacaru
Un barbat a suferit rani usoare dupa ce a fost atacat de un urs, in noaptea de luni spre marti, in timp ce se afla campat cu cortul pe Valea Cerbului din Busteni.

"In noaptea dintre 6 si 7 august, in jurul orei 01,15, jandarmii montani din cadrul Detasamentului Sinaia, au raspuns unei solicitari sosite pe numarul unic de urgenta 112, din partea unei persoane campata cu cortul pe Valea Cerbului din Busteni. Persoana in cauza, un barbat in varsta de 39 de ani, reclama faptul ca a fost ranita de un urs, in timp ce se afla in cortul instalat langa padure", a informat Biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova.

Jandarmii au ajuns la fata locului si au asigurat zona pana la sosirea unui echipaj de ambulanta, ce i-a acordat ingrijiri medicale barbatului, aceasta prezentand o plaga la nivelul antebratului.

Patrula de jandarmi a ramas in zona pentru monitorizare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.