Social 6 August 2018 15:06 de Clara Vacaru
Legatura dintre productivitate si stres nu este noua, am simtit cu totii pe pielea noastra: stresul are un impact negativ asupra vietii la birou, capacitatii de concentrare, calitatii si numarului orelor de somn.

O cercetare Deloitte 2018 despre „Global Human Capital Trends” demonstreaza ca dinamica actuala a modului in care lucram agraveaza si ea stresul. Traim si muncim mereu conectati, iar asta ne face sa fim mereu intr-o stare de alerta. Stresul de la locul de munca influenteaza negativ inclusiv starea de bine si stabilitatea familiei – in cazul a 40% dintre angajati.

De acest context se leaga prima solutie de well-being destinata companiilor si creata de JuiceIT – NEW YOU CORPORATE RETREAT.

Ana Radu crede ca ideea de wellness in context corporate trebuie sa evolueze. Mai mult decat abonamente la sport sau sedinte de masaj la birou, e nevoie de un program de well-being cu adevarat de impact. Iar pentru asta, e nevoie sa privim mai departe de sanatatea fizica.

NEW YOU CORPORATE RETREAT e gandita ca o solutie holistica pentru intreaga echipa, care poate revitaliza intreaga companie. Ca rezultat, pot creste productivitatea unei echipe, satisfactia angajatului la locul de munca, contribuind inclusiv la abilitatea de concentrare la birou si de a gestiona agenda zilnica foarte incarcata.

NEW YOU CORPORATE RETREAT aduce laolalta o echipa de specialisti care privesc mintea, corpul si sufletul ca pe un intreg. Programul cuprinde o varietate de activitati, de la pilates si hatha yoga, la mindfulness si meditatie, coaching de leadership si workshop-uri de nutritie & retete.


Astfel, un retreat poate fi o ocazie foarte buna in care o echipa primeste un interval de respiro – fie cateva ore, fie o zi, fie cateva zile – in care o reincarcare a bateriilor poate crea obiceiuri noi, care sa aduca o schimbare la nivel de cultura corporate. Si, pe termen lung, un program de well-being la nivel corporate poate fi parte integranta din managementul performantei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.