Social 6 August 2018 14:44
Un barbat in varsta de 43 de ani a decedat, iar altul a fost grav ranit, luni, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane si un autoturism, pe DN 2A, intre localitatile ialomitene Tandarei si Giurgeni.

"Intre doua autocamioane si un autoturism a avut loc o coliziune, iar in ajutorul victimelor au actionat echipaje de prim/ajutor si de salvare de la Garda Tandarei, precum si echipaje medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Ialomita", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt. Lacramioara Chirea, potrivit antena3.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita, slt. Lacramioara Chirea soferul unuia dintre autovehiculele de transport marfa, un barbat in varsta de 43 de ani, a ramas incarcerat in cabina TIR-ului, fiind necesare manevre de descarcerare pentru eliberarea trupului acestuia.Acesta a fost scos de pompieri in cel mai scurt timp, insa nu prezenta functii vitale, motiv pentru care echipajele SMURD si SAJ au demarat procedurile de resuscitare. Manevrele au fost efectuate mai bine de 45 de minute, insa nu au dat rezultate, fiind declarat decesul barbatului.

Sursa citata a mai declarat ca si celalalt conducator de TIR, un barbat de 50 de ani, a fost ranit, fiind preluat de un echipaj al SAJ si transportat la spital, ocupantii autoturismului scapand fara vatamari corporale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.