Social 6 August 2018 10:04
Un barbat in varsta de 51 de ani a murit, luni dimineata, dupa ce a cazut intr-o rapa din satul Nechit, comuna Borlesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Andrei Grancea barbatul a fost gasit in stop cardio-respirator intr-o rapa adanca de zece metri. Cel care a sunat la 112 a fost fiul acestuia, care se afla alaturi de tatal sau.

Echipajele sosite la fata locului au gasit victima in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fara rezultat, fiind declarat decesul victimei”, a afirmat Grancea, potrivit antena3.ro.

Fiul barbatului decedat, in varsta de 25 de ani a fost si el transportat la spital, cu policontuzii, deoarece in incercarea de a-si ajuta tatal, a cazut si s-a accidentat.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a intervenit cu o autospeciala de prima interventie la incendii, salvare si prim-ajutor, o autospeciala de prima-interventie si comanda, dar si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.