Social 4 August 2018 16:21 de Clara Vacaru
Autoritatile din Gorj au activat, sambata, Planul Rosu de Interventie dupa ce un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe DN 67, in localitatea Ciuperceni.

Soferul autoturismului implicat in accidentul care a avut loc, sambata, in localitatea Ciuperceni, judetul Gorj, se afla in stare grava, iar alte sase persoane au fost transportate la spital, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Potrivit sursei citate, in urma coliziunii dintre un autoturism si un microbuz, 9 persoane au fost ranite, scrie Agerpres.

"Toate cele 8 persoane din microbuz sunt constiente, iar 6 victime au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare. Celelalte 2 au refuzat transportul. Soferul autoturismului este in stare grava si este resuscitat de catre echipajele medicale", mentioneaza sursa citata.

Totodata, in acest caz, autoritatile locale au activat Planul rosu de interventie. La fata locului intervin doua echipaje de prim ajutor SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, trei autospeciale de stingere, descarcerare si, respectiv, pentru victime multiple.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.