Peste 300 de persoane au primit ingrijiri medicale, in cea de a doua zi de desfasurare a festivalului Untold, la punctele special amenajate in interiorul perimetrului inchis in care se desfasoara evenimentul muzical, situat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca.

Tot in aceasta a doua zi de festival, fortele de jandarmerie si politie au aplicat 28 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 14.510 lei si au fost inregistrate 22 de sesizari privind savarsirea unor fapte penale.

"In domeniul situatiilor de urgenta si al asistentei medicale 346 de persoane au primit ingrijiri in punctele de prim-ajutor si prin intermediul echipelor mobile de pompieri si paramedici ce patruleaza permanent in perimetrul festivalului. Doar in noua cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, in general afectiunile inregistrate fiind remediate pe loc", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, in urma analizarii situatiei operative inregistrate pe durata celei de a doua zi a festivalului UNTOLD 2018, a rezultat ca nu au fost raportate incidente majore de natura sa afecteze grav linistea si ordinea publica.

Asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica a implicat peste 1.200 de jandarmi, politisti, pompieri, personal medical si efective ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si:
Polițiștii din Cluj au protestat împotriva deciziei de îngheţare a...
Polițiștii din Cluj au...

In cursul primei zile din festival, 270 de persoane au necesitat ingrijiri medicale si au fost aplicate 26 de sanctiuni contraventionale.

Potrivit organizatorilor festivalului, in cea de a doua zi de festival 89.000 de persoane au participat la eveniment. Pe scena principala a festivalului UNTOLD au urcat in a doua seara Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo si KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alti peste 40 de artisti: Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep si multi altii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.