Social 4 August 2018 13:12 de Clara Vacaru
Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre piloti a decedat, a anuntat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Potrivit IGSU, dupa ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prabusit in afara pistei, pilotii ramanand blocati in interior. Unul dintre acestia a fost declarat decedat.

"Cei doi piloti de la manse au ramas incarcerati, iar unul dintre ei este inconstient. Pilotul inconstient a fost declarat decedat. Celalalt pilot a fost extras din avion si stabilizat de echipele medicale", sustin reprezentantii IGSU.

La fata locului actioneaza o autospeciala complexa de stingere si descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava.

Un elicopter SMURD a fost chemat pentru prelua cel de-al doilea pilot pentru a-l transporta la Iasi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.