Social 4 August 2018 11:48 de Clara Vacaru
Vremea va fi foarte calda in weekend, cu temperaturi maxime de pana la 35 de grade Celsius duminica. Si pe timpul noptii vor fi valori ridicate, cuprinse intre 9 si 24 de grade, mai scazute in sud-estul tarii si la munte, unde vor fi si sanse mici de ploaie.

Sambata, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, insa va fi posibil sa ploua la munte si in sud-estul tarii, dimineata si seara. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile vor fi mai rdicate decat in ultimele zile, cuprinse intre 26 si 34 de grade Celsius, mai scazute in sud-est. Valorile termice pe timpul noptii se vor situa intre 9 si 24 de grade, mai ridicate in Moldova, Dobrogea, Bucovina si Muntenia, si mai scazute in centrul si sud-estul tarii, in zonele de munte si in Banat, scrie News.ro.

Duminica, temperaturile vor fi putin mai ridicate decat sambata, cerul va fi senin in cea mai mare parte a tarii, mai putin la munte, unde sunt asteptate din nou ploi. Temperaturile se vor situa intre 28 si 35 de grade, mai mari in sud si in zona litoralului. Temperaturile minime nu vor cobori sub 10 grade.

In Bucuresti, sambata vremea va fi frumoasa si foarte calduroasa. Cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor fi in jur de 32-33 de grade. Pe timpul noptii, valorile termice vor atinge 18 grade. Foarte cald va fi si duminica, atunci cand la umbra temperatura maxima va atinge 35 de grade Celsius. Vantul va sufla slab, iar cerul va fi senin. In noaptea de duminica spre luni valoarea termica va ajunge la 20 de grade Celsius.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.