Social 3 August 2018 11:08
O tanara in varsta de 20 de ani a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce un tramvai i-a sectionat piciorul. Accidentul s-a petrecut in zona Baba Novac din Capitala, potrivit Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Echipajele ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit, vineri dimineata, dupa ce a avut loc un accident de tramvai in urma caruia unei fete in varsta de 20 de ani i-a fost sectionat piciorul. Accidentul s-a petrecut pe linia 34 a tramvaiului, in zona Baba Novac din Capitala.

Conform reprezentantilor ISU, fata a fost transportata la spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala, dupa ce la locul accidentului au intervenit doua ambulante si o autospeciala.

Politistii Brigazii Rutiere fac cercetari la fata locului pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea incidentului, informeaza Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.