Social 3 August 2018 09:04
Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera o represiune nedreapta si o comanda politica a PSD intocmirea unui dosar soferului autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere preferentiale.

"O represiune nedreapta, o imbecilitate din partea celor care se afla la guvernare, o comanda politica a PSD care pana la urma nu face altceva decat sa enerveze si mai mult lumea. In fond, romanul face haz de necaz. E o asemenea exasperare si o revolta fata de dezastrul provocat de PSD (...) incat foarte multi romani cauta o refulare si au gasit si ei o forma de a face haz de necaz, de a face o gluma prin care sa transmita un transmita acestor indivizi cam care e parerea lor. Iar tu din chestiunea asta sa iei placute, sa faci dosar penal, este o nebunie, o prostie. (...) In mod normal ar trebui sa se intoarca impotriva celui care a dispus aceste masuri pentru abuz in functie, pentru ca, dupa parerea mea, este o forma de abuz acest lucru", a afirmat Orban, joi seara, la Realitatea TV.

Luni, Brigada Rutiera a anuntat ca lui Razvan Stefanescu i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania", fapta prevazuta de art. 334, alin. (4) din Codul penal, scrie Agerpres.

Barbatul, in varsta de 45 de ani, care lucreaza ca sofer in Suedia, a ramas si fara permis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.