Social1 August 201815:57

Lectura de un minut

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori, plateste aproape 2 milioane de lei (in jur de 400.000 de euro) pentru organizarea unei tabere pentru 1.000 de pensionari in Grecia in perioada august-octombrie.

Tabara se va desfasura pe perioada a 8 zile si pot beneficia de ea pensionarii din Bucuresti cu venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei). Toate costurile vor fi suportate de municipalitate, iar pachetul de vacanta include, pe langa masa, cazare si transport, petreceri si excursii la Muntele Olimp, informeaza site-ul News.ro.

Potrivit anuntului postat pe site-ul Centrului pentru Seniori, tabara tematica pentru pensionari se va desfasura in Grecia, in localitatea Paralia-Katerini, pe parcursul a opt zile. Beneficiari vor fi 1.000 de pensionari care au cel putin 50 de ani impliniti si locuiesc in Bucuresti, si cu un venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei).

Pachetul de vacanta cuprinde, pe langa masa, cazare si transport, petreceri tematice („Seara Greceasca”, „Seara Romaneasca”), excursii la Muntele Olimp, vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu un ghid turistic si activitati recreative.

Primaria Capitalei va plati pentru toate acestea aproximativ 2 milioane de lei, potrivit anuntului de achizitie.

Citeste si:
Petrecere de Craciun dedicata "pacatosilor", anulata din cauza unor am
Petrecere de Craciun dedicata...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.