Social 1 August 2018 14:59 de Clara Vacaru
Un barbat Craiova a fost gasit mort, miercuri dimineata, intr-un cimitir. Din primele cercetari, se pare ca omul s-a sprijinit de o cruce din ciment care s-a rupt si a cazut peste el, scrie news.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dolj, un barbat de 49 de ani din Craiova a fost gasit mort, miercuri dimineata, in Cimitirul Roboaica din municipiu.

In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca barbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt si a cazut peste el, fiind prins intre cruce si placa de ciment a unui mormant, informeaza sursa citata.

Cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie si stabilirea cauzei decesului. Politistii fac cercetari in acest caz pentru moarte suspecta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.