Social 1 August 2018 12:35
O fata in varsta de 12 ani care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost accidentata mortal de catre un director din cadrul Directiei Silvice Suceava, care a fost ulterior retinut pentru ucudere din culpa.

Initial, fata a fost grav ranita, drept urmare a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, insa a murit cateva ore mai tarziu, potrivit stirileprotv.ro.

Conform reprezentantilor Politiei Judetene Suceava, directorul tehnic al Directiei Silvice Suceava conducea, marti, un autoturism BMW pe DN 17, dinspre Suceava catre Gura Humorului. In localitatea Ilisesti, el a accidentat o fata in varsta de 12 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Fata de 12 ani a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean Suceava, insa in ciuda eforturilor medicilor, a murit dupa cateva ore. Potrivit politistii barbatul nu a consumat bauturi alcoolice. In cursul serii de marti, directorul tehnic al Directiei Silvice Suceava a fost retinut pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.