Social 1 August 2018 11:25 de Clara Vacaru
Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, a reactionat dupa miile de recenzii si mesaje negative primite de Politia Romana pe pagina sa de Facebook, scrie News.ro. Ea le-a transmis oamenilor care critica politistii sa apeleze la altcineva cand vor avea nevoie de ajutor.

Pentru toti care jigniti si urati Politia Romana, va rog ca data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie! Cand va fura bunurile, cand va agreseaza pe strada, cand cineva va va insela, la accidentele rutiere, cand voi sau altii aveti nevoie de ajutorul politistilor, va rog sa apelati la vecini, la popi, la rude, dar nu la politie”, este mesajul purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Politiei Romane, potrivit News.ro.

Brigada Rutiera a transmis, insa, miercuri dimineata, ca se delimiteaza de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, si da asigurari ca va ramane in slujba cetatenilor indiferent de situatie.

Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Politiei Romane de catre colegul nostru Ovidiu Munteanu, va aducem la cunostinta faptul ca Brigada Rutiera nu achieseaza la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutiera va asigura ca este si va ramane in slujba cetateanului, indiferent de situatie”, spune Brigada Rutiera.

In ultimele doua zile, Politia Romana a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta dupa ce politistii au retinut placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum si permisul soferului cu masina inmatriculata in Suedia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.