Social 1 August 2018 08:16
Un barbat in varsta de 35 de ani, urmarit international de autoritatile italiene pentru aderare la grup infractional organizat de tip mafiot, a fost depistat si retinut de politistii din Bihor.

Barbatul din Italia, urmarit international, a fost depistat si retinut de politistii Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor.

"Autoritatile italiene au emis pe numele sau un mandat european de arestare, acesta fiind banuit de comiterea infractiunii de aderare la grup infractional organizat de tip mafiot care se preocupa de asasinate, trafic de stupefiante si vatamare corporala grava in scop de intimidare.

Barbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele sau o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, in vederea prezentarii la Curtea de Apel Oradea. Cel in cauza a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor", arata IGPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.