Social 31 Iulie 2018 12:16 de Clara Vacaru
Politistii din Sibiu au deschis o ancheta pentru vatamare corporala, dupa ce un pacient de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Talmaciu i-a scos ochii unui coleg si l-a muscat de gat. Victima a fost dusa la Spitalul Judetean Sibiu unde este sedata in sectia de terapie Intensiva, iar agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Incidentul s-a petrecut, luni, la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Talmaciu unde sunt internati pacienti cu probleme psihice.

Un barbat de 21 de ani l-a musscat de gat pe un coleg in varsta de 32 de ani si i-a smuls ambii globi oculari. Acestia au fost predati echipajului de pe Ambulanta intr-o punga de plastic, informeaza News.ro.

Ambulanta a preluat pacientul in stare de soc, cu brahicardie si l-a transportat la Spitalul Judetean Sibiu.

In urma agresiunii suferite, barbatul si-a pierdut definitiv ambii globi oculari. I s-a efectuat si un examen CT cranian, nu prezinta alte plagi si din punct de vedere biologic este stabil. In momentul de fata pacientul se afla internat in cadrul Sectiei Clinice Anestezie Terapie Intensiva pentru tratament si supraveghere de specialitate. Barbatul necesita sedare permanenta, in conditiile in care este foarte agitat, fiind pacient cu probleme psihice", a declarat Decebal Toarita, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, pentru sursa citata.

La randul lor, reprezentantii Politiei Sibiu au precizat ca au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala.

Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Sibiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.