Social 31 Iulie 2018 11:34
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca pesta porcina este un virus care "nu are nici antidot, nici vaccin, nu-l vede nimeni cum circula".

Petre Daea a precizat ca situatia focarelor din teritoriu va fi analizata in cursul zilei la o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

"Este o situatie dificila. Se actioneaza cu peste 12.000 de oameni din structurile statului. Acest virus nu are nici antidot, nici vaccin, nu-l vede nimeni cum circula", a declarat Petre Daea.

El a precizat ca situatia focarelor va fi analizata la o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care va avea loc marti, la Guvern, incepand cu ora 15.00.

"Doamna prim-ministru a ordonat o sedinta de analiza, la ora 15.00. Participa ANSVSA-ul, care va face o informare, ministrul de Interne, ministrul Apararii, ministrul Transporturilor, ministrul Economiei, ministrul Mediului, ministrul Apelor si Padurilor", a adaugat ministrul Agriculturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.