Social 31 Iulie 2018 10:28
Fostul presedinte Traian Basescu a criticat actiunile politistilor in cazul soferului care avea numere de inmatriculare anti-PSD inregistrate in Suedia.

"Slugarnicia unor sefi din politie face din Romania un stat ridicol, de parca nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica. De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat in secuime alaturi de un drapel negru. Tot in secuime, adesea, primarii arboreaza steagul secuiesc pe primarii si consilii judetene in locul drapelului national. Nu se intampla nimic, nici politistii si nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinte de presa", a scris Traian Basescu pe Facebook.

De asemenea, Traian Basescu este de parere ca tanarul nu a fost foarte inspirat cand a luat decizia de a conduce cu astfel de numere de inmatriculare.

"In schimb, toata politia, in frunte cu comisari, chestori si omniprezenti lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tanar (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobandit legal in Suedia un numar de inmatriculare, care ii deranjeaza pe liderii PSD. Mai politistilor, luati-i numerele buclucase, dati-i o amenda si lasati-l in plata Domnului. Ce ziceti, n-ar fi ceva mai inteligent daca ati proceda asa? Sau poate pe voi abordarile inteligente va enerveaza? Mi-as dori sa va vad actionand ferm, deschizand dosare penale si facand conferinte de presa cand tricolorul este pangarit", a adaugat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.