Social 30 Iulie 2018 10:21 de Clara Vacaru
Ambasada Suediei la Bucuresti dezminte informatiile potrivit carora placutele personalizate de inmatriculare din Suedia nu ar fi permise in afara granitelor statului nordic.
"In acest weekend, cateva site-uri din presa romaneasca au spus ca placutele de inmatriculare personalizate suedeze nu sunt permise in afara granitelor Suediei. Aceste informatii faceau referire la o masina inmatriculata in Suedia, cu placute de masina personalizate, care a fost in centrul atentiei presei in ultimele saptamani. Articolele s-au raspandit pe canalele social media si prin intermediul unor site-uri de presa care nu au verificat corectitudinea informatiei. Ulterior, unele dintre site-uri si-au sters sau modificat respectivele articole.

Ambasada Suediei in Romania vrea sa clarifice faptul ca placutele de inmatriculare personalizate, emise de Agentia suedeza de Transport, sunt valide pentru calatoriile in Uniunea Europeana. Numerele personalizate ar trebui sa fie mereu insotite de documentele oficiale atat ale placutelor originale, cat si ale celor personalizate
”, a scris Ambasada Suediei, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.