Social 28 Iulie 2018 18:32
Patru surori din comuna Salard au fost accidentate sambata pe trotuar in Oradea de un autoturism scapat de sub control, din cauza vitezei si a carosabilului umed.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Bihor, Ioana Lascau, accidentul a avut loc in Piata Emanuil Gojdu, fiind provocat de un tanar oradean, de 20 de ani, care conducea un autoturism inmatriculat in Polonia.

"S-a intamplat imediat dupa ploaie. Soferul nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, la carosabilul umed. La intrarea pe Calea Clujului, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, autoturismul a lovit bordura care desparte trotuarul de partea carosabila, a patruns pe trotuar unde a acrosat un grup - o adulta si trei minore"
, a declarat Lascau.

In urma accidentului, trei dintre fete, de 8, 12 si 20 de ani, au suferit multiple leziuni. Cea de-a patra, de 10 ani, a suferit leziuni mai usoare.

Trei victime au ramas internate in Spitalul Judetean din Oradea, iar una, cu leziuni mai grave, a fost transferata la Timisoara pentru amputarea unei gambe, scrie Agerpres.

Soferul avea permis de conducere de anul trecut si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.