Social 28 Iulie 2018 13:03
Alexandra Pacurar, purtatorul de cuvant al AIS, informeaza ca doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate din pricina unui incident de securitate care a avut loc pe aeroportul din Munchen,Germania.

"Cursele LH1650 Munchen - Sibiu programata pentru sosire astazi la 11,25, respectiv LH 1651 Sibiu - Munchen programata pentru plecare la 12,00, au fost anulate din cauza unui incident de securitate de pe aeroportul din Munchen", a mentionat Pacurar, potrivit capital.ro.

Urmatorul zbor al companiei de la Sibiu spre Munchen este programat sambata, la ora 18:10.

Unul dintre terminalele aeroportului din Munchen a fost inchis, dupa ce o persoana ar fi trecut neverificata de punctul de securitate.

Calatorii au scris pe retele de socializare ca nu au voie sa paraseasca avioanele, in timp ce altii s-au plans de intarzieri si anulari de zboruri.

Dupa doua ore, autoritatile au anuntat ca au incheiat cautarile si ca aeronavele vor putea decola curand, fara a specifica insa daca persoana cautata a fost localizata, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.