Social 24 Iulie 2018 12:09
Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea cod galben de ploi pana miercuri seara, fiind emis totodata si un cod portocaliu de vreme rea in doua judete.

"Pana pe 25 iulie, la ora 21:00, indeosebi in regiunile estice, sud-estice si in toate zonele de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse local torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 25 l/mp si pe arii restranse 40...50 l/mp", se arata in atentionarea cod galben.

Cod portocaliu de ploi

In intervalul 24 iulie, ora 17:00 – 25 iulie, ora 21:00, In Dobrogea, in judetele Constanta si Tulcea vor fi intervale de timp in care va ploua abundent si se vor acumula local cantitati de apa de 40...50 l/mp si izolat 70...80 l/mp.

Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata pana la sfarsitul acestei saptamani", mai arata meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.