Social 22 Iulie 2018 15:11
Alianta Liberalilor si de Democratilor (ALDE) precizeaza ca relatiile din cadrul coalitiei de guvernare sunt foarte bune, nu exista vreo tensiune, iar informatiile din spatiul public care sustin contrariul sunt ''intoxicari ale opiniei publice''.
"In ultimele zile au aparut in spatiul public o serie de manipulari cu privire la relatia din cadrul coalitiei de guvernare. Pentru a inlatura orice scenarii, Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) face urmatoarele precizari: relatiile din cadrul coalitiei de guvernare sunt unele foarte bune. Impreuna cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare sa le ducem la indeplinire", se arata intr-un text postat, duminica, pe pagina de Facebook a ALDE, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, in cadrul coalitiei nu exista vreo tensiune, iar informatiile avansate in spatiul public nu sunt altceva decat intoxicari ale opiniei publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.