Social 21 Iulie 2018 16:31
Absolvire cu emotii la Scoala Militara de Subofiteri din Dragasani, unde 348 de jandarmi au primit primul grad militar si si-au luat repartitiile pentru posturi. Pentru unii insa, emotiile au fost mult prea mari si au lesinat.

La ceremonia de absolvire a fost prezent si ministrul de Interne, iar pentru sapte dintre tinerii jandarmi, soarele si emotiile momentului au fost atat de puternice incat li s-au inmuiat picioarele, la propriu, chiar in timpul discursului ministrului.

Acestia au fost scosi din formatie si dusi la punctul de prim ajutor, unde au primit apa si asistenta medicala, informeaza Digi24.

Ministrul a intarziat 35 de minute, asa ca ceremonia a inceput mai tarziu. Carmen Dan le-a cerut scuze atat militarilor, cat si celorlati participanti si le-a spus ca nu beneficiaza de prioritati in trafic.

"Sa nu subestimati niciodata puterea cuvantului! Forta fizica este si trebuie sa ramana ultima solutie", spus Carmen Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.