Social 20 Iulie 2018 13:23
Un angajat al Romgaz Medias a fost ranit la cap, vineri, intr-o explozie neurmata de incendiu, care a avut loc la o sonda de extractie a gazelor naturale, in localitatea Cechesti, a informat ISU Harghita.

UPDATE 14:14 - Barbatul ranit vineri in explozia de la Cechesti a murit, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard.

"Explozie neurmata de incendiu la sonda 25 Chedea, apartinand de SC Romgaz, in localitatea Cechesti. S-a deplasat 1 ASAS cu patru subofiteri de la Detasamentul Odorheiu Secuiesc si o ambulanta SAJ cu medic", a anuntat ISU Harghita.

Potrivit maiorului Simona Croitor, imputernicit purtator de cuvant la ISU Harghita, barbatul ranit, in varsta de 49 ani, este lovit la cap si va fi dus la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc.

"Subofiterii de la Detasamentul Odorhei il transporta la ambulanta, e o zona mai greu accesibila, nu se poate ajunge cu masinile acolo. Este angajat al Romgaz Medias, iar sonda este de extractie gaze naturale. (...) S-a solicitat un elicopter SMURD dar, din cauza conditiilor meteo, nu s-a putut deplasa si este transportat cu ambulanta", a precizat Simona Croitor, potrivit Agerpres.

Cauzele privind producerea incidentului urmeaza sa fie stabilite ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.