Social 20 Iulie 2018 12:21
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj cu prilejul aniversarii Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene.

"Impactul emotional al celor mai recente tragedii aviatice din tara noastra ne indeamna la mai multa profunzime, inclusiv astazi, cand sarbatorim Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene.

Stim cu totii ca pilotii sunt oameni speciali, selectati pe spranceana, pentru care spiritul de sacrificiu reprezinta cotidianul. Ministerul Afacerilor Interne are, la randul sau, astfel de angajati, in cadrul Inspectoratului General de Aviatie.

Alaturi de ceilalti salvatori din MAI, ei reprezinta definitia altruismului absolut, al dedicarii si devotamentului fata de semeni, dar si fata de tara pe care au jurat sa o apere chiar cu pretul vietii.

Transmit tuturor aviatorilor respectul si intreaga mea apreciere pentru cariera aleasa. Ocrotitorul dumneavoastra, Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul, sa va protejeze si sa va intoarceti sanatosi la familie dupa fiecare zbor.

La multi ani! Cer senin!", a transmis Carmen Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.