Social 19 Iulie 2018 14:03
Potrivit medicilor ieseni, joi, un barbat in varsta de 38 de ani impreuna cu sotia sa, au ajuns de urgenta la spital dupa ce au suferit mai mult arsuri pe corp, in urma unui incident petrecut in familie.
"Barbatul a suferit arsuri de gradul II prin flacara generata de lichid inflamabil (benzina) pe aproximativ 30% din suprafata corpului (craniu si torace). Acesta a fost internat. Din informatiile pe care le detinem, totul ar fi pornit de la un conflict familial, respectiv sotul ar fi aruncat cu benzina spre sotie si, accidental, s-ar fi stropit si el. Cand ar fi aprins flacara, sotia s-ar fi ferit, iar barbatul ar fi suferit arsuri pe o suprafata mai mare a corpului", a declarat, joi dupa-amiaza, prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, sef UPU-SMURD Iasi, potrivit Hotnews.ro.

Potrivit acesteia, si femeia a fost internata in spital cu arsuri de gradele I si II pe aproximativ 5% din suprafata corpului, respectiv pe mana stanga si pe torace.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.