Social 18 Iulie 2018 16:11
Brutarul din Iasi, pe numele sau Florin Morariu, care a devenit eroul Marii Britanii in vara lui 2017, cand s-a luptat cu un grup de teroristi in centrul Londrei si a adapostit 20 de trecatori in brutarie, va primi o decoratie de la regina Elisabeta a II-a.

Florin Morariu este un tanar de 32 de ani din Iasi care in vara anului trecut se afla la munca intr-o brutarie din centrul Londrei, atunci cand un grup de tineri a inceput sa injunghie oameni la intamplare intr-o piata aglomerata din apropiere.

Acesta a incercat sa alunge agresorii si chiar l-a lovit pe unul dintre ei cu un cos, apoi i-a adapostit pe trecatorii inspaimantati.

Pentru gestul sau, romanul va primi distinctia "The Queen's Commendation for Brave Conduct", la recomandarea premierului Theresa May si acceptata de regina Elisabeta a II-a.

Conform informatiilor, barbatul nu va primi distinctia de la suverana Marii Britanii, ci de la un oficial britanic din tara noastra, scrie Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.