Social 18 Iulie 2018 10:46
ParkLake a inaugurat, luni, in prezenta reprezentantilor din cadrul Ministerului de Interne si ai Primariei Bucuresti, un nou sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor simple locuitorilor din Bucuresti si din judetul Ilfov.

In cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor functiona 17 ghisee - 14 ghisee pentru primirea cererilor si 3 ghisee pentru eliberarea pasapoartelor.

“Prin oferta de servicii si divertisment pe care o punem la dispozitie, suntem o destinatie ideala pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidenta si eliberare a pasapoartelor ofera comunitatii locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind in acelasi timp optiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Aceasta deschidere marcheaza un alt pas in misiunea noastra de a oferi vizitatorilor nostri o experienta 'beyond shopping'. ", sustine Catalin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

Potrivit unui comunicat remis 9am, noul sediu de evidenta si eliberare a pasapoartelor, deschis in ParkLake, va opera de luni pana vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis pana la ora 18.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.