Social 17 Iulie 2018 16:04
Filosoful Mihai Sora a fost operat la sfarsitul lunii iunie si potrivit medicilor acesta s-a recuperat "satisfacator", urmand sa fie externat in zilele urmatoarele.

Mihai Sora, in varsta de 101 ani, s-a recuperat "satisfacator" dupa ce a fost operat pe 28 iunie in urma unor probleme la colecist, si "va fi externat duminica sau luni", aceasta fiind o decizie luata impreuna cu familia, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al Spitalului Elias, Silviu Negoita.

"Decizia in privinta externarii domnului Sora nu este medicala, ci una a familiei. Din punct de vedere medical, domnul Sora s-a recuperat satisfacator, i-au fost facute mai multe investigatii, este asa cum il stiti", a declarat reprezentantul spitalului.

Scriitorul si filosoful Mihai Sora s-a implicat activ protestele care au avut loc in Piata Victoriei, devenind "portavocea mobilizarii societatii civile" impotriva "abaterilor" guvernarii din Romania, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.