Social 16 Iulie 2018 15:16
Un adolescent de 16 a murit, luni, dupa ce a fost lovit de o masina. Acesta se afla intr-o parcare impreuna cu tatal sau, cand un barbat de 84 de ani a pierdut controlul masinii si l-a lovit in plin.

Conform declaratiilor reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, un barbat in varsta de 84 de ani conducea un autoturism Matiz inmatriculat in Bacau dinspre Giurgeni catre Harsova, iar la un moment dat acesta a pierdut pierdut controlul autovehicului, masina a patruns intr-o parcare de la marginea drumului si a lovit un adolescent de 16 ani, care se afla cu tatal sau langa un autovehicul din care vindeau peste.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, la fata locului a ajuns o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, un SMURD, o ambulanta a Serviciului Judetean, dar si elicopterul SMURD, informeaza Digi24.

Ca urmare a loviturii suferite, baiatul in varsta de 16 ani a murit, iar soferul din Matiz a fost ranit, suferind un traumatism cranio-cerebral.

In acest caz, ploitistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.