Social 11 Iulie 2018 16:48
Copilul in varsta de doi ani a fost resuscitat de tatal acestuia care a reusit sa il mentina in viata pana cand echipajul medical a ajuns la fata locului. Totusi, medicii sunt rezervati cu privire la sansele de supravieturile ale micutului.

Conform informatiilor oferite de echipajul SMURD, copilul, in varsta de doi ani a cazut intr-o groapa de aproximativ 2 metri plina cu apa, in data de 10 iulie.

Copilul a fost scos din apa in stare grava, aflandu-se in stop cardio-respirator. In momentul in care, la fata locului a ajuns un elicopter SMURD si un echipaj medical, copilul era in stare de hipotermie, informeaza Adevarul.ro.

Acesta a fost transferat ulterior la spital cu puls si a fost internat in coma post-resuscitare, potrivit cadrelor medicale, care sunt rezervate cu privire la sansele sale de supravietuire ale copilului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.