Social 11 Iulie 2018 12:09
Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca situatia in tara revine la normal, avand in vedere ca fenomene meteorologice periculoase au incetat.

"In judetele afectate de inundatiile din ultimele zile situatia incepe sa revina la normal, dupa ce incepand de aseara precipitatiile s-au redus in intensitate fiind ridicate codurile galben si portocaliu de precipitatii abundente.

La acest moment, situatia operativa centralizata la nivelul MAI prin Centrul National de Conducere Integrata, nu evidentiaza cazuri de persoane care sa fie izolate, blocate sau care sa necesite interventia de urgenta a salvatorilor.

Potrivit raportarii distribuitorilor de energie nu se inregistreaza intreruperi in alimentarea cu energie electrica.

In prezent mai sunt evacuate preventiv, la rude, 77 de persoane din orasul Babeni – cartierul Babeni, judetul Valcea.

In ultimele 24 de ore, efectivele MAI au actionat cu toate mijloacele tehnice avute la dispozitie pentru evacuarea apei din case, subsoluri, curti, precum si pentru decolmatarea fantanilor inundate.

Pompierii, jandarmii si politistii vor ramane in teren, in sprijinul populatiei pana la inlaturarea efectelor produse de fenomenele hidro-meteorologice", arata MAI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.