Social 10 Iulie 2018 10:52
Zece persoane au fost ranite in noaptea de luni spre marti in zona localitatii Isla din judetul Mures, dupa ce autoturismele in care se aflau au iesit de pe carosabil, unul dupa celalalt, si s-au oprit in paraul Hodosa, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), Andreea Pop.

Cele doua autoturisme circulau unul dupa celalalt pe DJ 153 A dinspre localitatea Isla spre directia de mers catre Hodosa, iar la o curba la stanga, pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed, au intrat in parau.

"Este vorba despre doua autoturisme, respectiv un autoturism condus de un tanar de 17 ani care a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila ajungand in albia unui rau, urmat fiind de un alt tanar, in varsta de 25 de ani, care, la fel, in timp ce conducea, a pierdut controlul autoturismului si a parasit partea carosabila ajungand in albia aceluiasi rau. Se pare, din primele cercetari, ca ar fi vorba despre neadaptarea conditiei la conditiile de drum", a declarat Andreea Pop.

Tanarul de 17 ani a fost ranit grav, iar alte noua persoane au ajuns la spital cu rani usoare.

"In autoturismul condus de tanarul de 17 ani de aflau sase persoane, iar in autoturismul condus de tanarul de 25 de ani se aflau patru persoane. Astfel a rezultat ranirea grava a conducatorului auto de 17 ani si ranirea usoara a celorlalti noua. In urma interogarii si verificarii bazelor de date s-a stabilit clar ca tanarul de 17 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel a fost intocmit dosar penal. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere fara permis si vatamare corporala din culpa", a afirmat Andreea Pop.

Din primele cercetari nu rezulta ca ar fi fost vreo intrecere intre masinile conduse de cei doi tineri, informeaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.