Social 9 Iulie 2018 14:15 de Clara Vacaru
Copilul tau are nevoie de un ghiozdan nou, iar ultimul astfel de obiect pe care i l-ai cumparat nu i-a placut deloc? Daca nu vrei sa dai gres, din nou, ar fi bine sa respecti sfaturile de mai jos, pe care le-am pregatit special pentru tine.

Vorbeste cu copilul tau

Inainte de orice, discuta cu copilul tau si intreaba-l ce isi doreste, deoarece el sau ea o sa poarte ghiozdanul respectiv, nu tu. Ca sa-ti dai seama ce ghiozdan vrea copilul tau, pune-i cat mai multe intrebari. Raspunsurile pe care o sa le primesti la intrebarile respective ar trebui sa te lamureasca in ceea ce priveste asteptarile copilului tau de la viitorul sau ghiozdan.

Analizeaza oferta de ghiozdane

Tine cont de tot ceea ce isi doreste copilul tau de la urmatorul sau ghiozdan si analizeaza oferta de pe piata. Ca sa faci asta, cel mai simplu ar fi sa vizitezi cateva magazine online specializate pe comercializarea de ghiozdane si rechizite scolare. Dupa ce evaluezi oferta, trece pe o lista toate ghiozdanele care se apropie cel mai mult de dorintele copilului tau.

Discuta cu invatatorul

Un alt sfat pe care il avem pentru tine ar fi ca, dupa ce intocmesti o lista scurta cu 5-7 potentiale ghiozdane pentru copilul tau, sa discuti si cu invatatorul princhindelului. Povesteste-i invatatorului despre asteptarile pe care le are copilul tau de la viitorul sau ghiozdan si, de asemenea, roaga-l pe cadrul didactic sa-ti spuna ce parere are despre obiectele alese de tine pe lista scurta.

Tine cont de si de parerile altor cumparatori

In cazul in care planuiesti sa achizitionezi ghiozdanul de la un magazin online, ai grija sa citesti cu atentie descrierea produsului, precum si comentariile altor cumparatori. Daca iti place foarte mult un ghiozdan, dar cele mai multe comentarii lasate online de cumparatorii care au achizitionat produsul inaintea ta sunt negative, atunci ar fi bine sa alegi altceva.

Verifica fermoarele si cusaturile

Daca vei cumpara un ghiozdan dintr-un magazin offline, asigura-te ca verifici, pana sa ajungi la casa de marcat si sa scoti banii din buzunar, rezistenta fermoarelor si a cusaturilor. Altfel, risti sa iei un ghiozdan care sa se strice foarte repede, iar apoi vei nevoit sau nevoita sa cumperi altul.

Ia in calcul si greutatea ghiozdanului

In afara fermoarelor si cusaturilor, ar trebui sa fii atent sau atenta si la greutatea ghiozdanului. Alege un ghiozdan cat mai usor, pentru ca respectivul obiect va avea, in interiorul sau, si alte lucruri, precum carti si rechizite.

Citeste si:
Oana Lis, ofertă de Black Friday pentru fanii ei. Cât costă cinci...
Oana Lis, ofertă de Black...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.