Social 9 Iulie 2018 14:09 de Clara Vacaru
Living-ul este spatiul comun al casei, locul care iti pune la dispozitie suficient loc cat sa iti aduci toata familia si prietenii sa petreci timp de calitate. Amenajarea spatiului poate fi o provocare, mai ales ca nu este indicat sa fie incarcat cu lucruri nefolositoare care ocupa mult spatiu. Pentru a-ti usura alegerile, iata care sunt recomandarile noastre in materie de accesorii sau mobilier pentru living-ul tau.

7 obiecte care te vor ajuta sa ai parte de confortul dorit

Fotoliu. Este obiectul cu un rol bine stabilit, acela de a te ajuta sa te relaxezi in orice moment al zilei. Fotoliile sunt disponibile intr-o gama variata de forme, culori, dimensiuni, materiale, modelele care se adapteaza cel mai usor fiind fotoliile tip puf cunoscute si cu denumirea de pufuri. Sunt fotoliile moi care iti permit sa te relaxezi dupa o zi grea la birou si care se muleaza dupa forma corpului tau, oferindu-ti cea mai confortabila pozitie de sezut.

Masuta pentru cafea. Cea mai buna cafea este cea savurata alaturi de cei dragi si, cum living-ul este spatiul cel mai mare din casa, atunci o masuta pentru cafea este perfecta. Sunt disponibile in dimensiuni si forme diferite, design-ul adaptandu-se in functie de stilul de amenajare ales in restul camerei. Daca spatiul iti permite, poti alege si cateva scaune care sa se fie direct proportionale cu marimea mesei dar si cu un design apropiat.

Comoda pentru tv. Daca in dormitor nu este indicat sa pastrezi un televizor, pentru a nu-ti tulbura somnul, in living este locul perfect unde il poti aseza. Comoda trebuie sa se potriveasca perfect cu restul pieselor de mobilier alese, atat din punct de vedere cromatic, cat si al dimensiunilor.

Mobilier. Pentru living mobilierul este diferit fata de restul camerelor. Fie vorbim despre o mobila mare, o biblioteca spatioasa care sa te ajuta sa depozitezi cat mai multe carti sau obiecte decorative, fie vorbim despre o mobila minimalista, doar o comoda joasa cu cateva rafturi sau sertare, cu un design simplu.

Perne decorative. Canapeaua din living nu poate fi mai bine personalizata decat cu ajutorul catorva perne decorative. Pernele mari, colorate sau cu un anumit imprimeu pot lumina camera si pot scoate in evidenta punctele forte ale living-ului.

Citeste si:
Amenajarea biroului personal, secretul productivității
Amenajarea biroului personal,...

Plante. Da viata casei tale cu ajutorul plantelor vii, care au rolul de a infrumuseta si de a aduce un plus de culoare camerei. Plantele trebuie alese in functie de rezistenta, asa ca asigura-te ca le cumperi pe cele potrivite. Verifica ce grad de umezeala exista in incapere, daca patrunde lumina naturala si in ce cantitate si abia dupa ia decizia corecta.

Accesorii. Pastreaza in living si o tusa personala, obiecte care sa te ajute sa te identifici cu spatiul. Obiectele personale pot fi in forma ramelor foto, care sa imortalizeze cele mai frumoase momente ale vietii tale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.