Social 9 Iulie 2018 12:16 de Clara Vacaru
Laura Codruta Kovesi a declarat, dupa semnarea decretului de revocare din functia de procuror DNA, ca isi va continua activitatea ca procuror si a indemnat societatea sa continue sa lupte impotriva coruptiei.
"Am fost procuror-sef al DNA timp de 5 ani si tot ce am realizat sau nu au realizat am consemnat intr-un raport care va fi disponibil in putin timp. Va reamintesc ca propunerea de revocare nu a intrunit conditiile prevazute de lege, CSM a dat aviz negativ. Decretul de revocare lasa un mare semn de intrebare. Este de bun simt sa observam ca vointa politica este pentru blocarea anchetelor, pentru blocarea Justitei. DNA e o instittie matura, profesionista. Nu abandonati, continuati sa va faceti treaba, nu abandonati", a spus Kovesi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.